Buy this product
500 Lekë

Shkaba ( Published by: Onufri in 2010 )

Author:  Ismail Kadare

Shkaba" u shkrua në verën e vitit 1995, në Deauville të Normandisë. Motivi i djaloshit që zbret në "botën e poshtme" është trajtuar për herë të parë te "Vajza e Agamemnonit", në vitin 1985. Duke shfrytëzuar mundësitë e ndryshme që jep zbërthimi i legjendës, në të dyja veprat, personazhi ndriçohet në mënyra krejtësisht të ndryshme.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-87-15-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 106
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania