Buy this product
600 Lekë

Shigjeta e Kaltër ( Published by: Botime Pegi in 2011 )

Author:  Gianni Rodari
Translator:  Hasan Bregu

Shigjeta e Kaltër, treni-lodër i mrekullueshëm, i ekspozuar në vitrinën e Befanës, tërheq vështrimin e Françeskos së vogël, i cili shet karamele në një kinema dhe nuk do të ketë kurrë paratë për ta blerë. Por, edhe lodrat kanë zemër dhe natën e 6 janarit hipin në trenin-lodër, duke nisur kështu një udhëtim të rrezikshëm, për të shkuar te fëmijët që i dëshirojnë me të vërtetë ato. Rodari rrëfen me lehtësi e mprehtësi për tema të rëndësishme. Treni i tij imagjinar kalon mbi shinat e solidaritetit, prek stacionet e miqësisë, rend drejt një të ardhmeje të qeshur e të ndritshme. Produkte t

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-9928-124-02-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 170 x 240 x 10 mm

More About the Author

Gianni Rodari -

All rights reserved. © 2015 Library Albania