Buy this product
900 Lekë

Shekulli i argjendtë ( Published by: in 1999 )

Author:  Dritëro Agolli

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 1999
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-34-14-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 560
  • Book dimensions: 120 x 200 x 40 mm

More About the Author

Dritëro Agolli -

Dritëro Agolli lindi në Menkulas të Devollit. Pasi mori mësimet e para në vendlindje, vazhdoi gjìmnazin e Gjirokastrës, një shkollë me mjaft traditë. Studimet e larta për letërsi i mbaroi në Petërburg. Ka punuar shumë kohë gazetar në gazetën e përditshme "Zëri i popullit", dhe për shumë vjet ka ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania