Buy this product
1200 Lekë

Seksi rruga drejt dashurisë dhe vlerave morale ( Published by: Fan Noli in 2013 )

Author:  OSHO
Translator:  Nikolla Sudar

Duke shembur konvencionet shekullore, Osho zbulon para lexuesit sekretet e seksit dhe prek të gjitha aspektet e jetës seksuale: fiziologjike, psikologjike e shpirtërore. Në libër ngrihen një sërë çështjesh: nga epshi, xhelozia, varësia, abuzimi dhe pushteti deri te dëshira, orgazma, besimi, intimiteti, gëzimi dhe kaplimi... Bisedat e Oshos rreth çështjeve seksuale janë aktuale dhe delikate, dhe, si gjithmonë, plot mirëkuptim, humor e frymëzim.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-27-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 313
  • Book dimensions: 130 x 200 x 20 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania