Buy this product
1250 Lekë

Seksi që në agimet e tij ( Published by: Plejad in 2011 )

Translator:  Etta Klosi

"Libri më i rëndësishëm për publikun amerikan mbi seksualitetin njerëzor, që prej kohës së botimit më 1948 të librit të Alfred Kingsley - it: "Sjellja seksuale e gjinisë mashkullore".-Dan Savage "Ky libër është një dallgë ndryshuese për pjesën më të madhe të atyre ideve të mëdha që ekzistojnë mbi natyrën njerëzore: se varfëria është një pasojë e pashmangshme e jetës në tokë, se njerëzimi është prej natyre i keq, dhe më e rëndësishmja, se njerëzimi evoluoi drejt monogamisë... Ai arriti të shkatërrojë pothuajse secilën prej këtyre nocioneve të kësaj displine, duke bërë një kthesë epokale të paarritur as edhe nga emrat më të mëhenj të shkencës në këtë fushë..."-Kate Daily "Zbavitës, i mprehtë, hokatar...libri është një skandal në kuptimin më të mirë të fjalës, pjesët e tij më të mira ju duhet t'i lexoni me zë të lartë e do të kuptoni se do të keni riparë më në fund idetë tuaja mbi nevojat më urgjente të njerëzimit."-Newsweek

Price: 1250 Lekë
Buy this product
1250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99956-56-67-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 450
  • Book dimensions: 137 x 207 x 32 mm

More About the Author

Christopher Ryan -

Cacilda Jethá -

All rights reserved. © 2015 Library Albania