Buy this product
800 Lekë

Sekreti i shpirtit binjak ( Published by: Minerva in 2013 )

Author:  Arielle Ford
Translator:  David Hudhri

E keni menduar ndonjëherë se çfarë duhet për të gjetur dashurinë e jetës? A nuk ëndërroni edhe ju të gjeni një partner që do t’ju dashurojë e adhurojë? “Sekreti i shpirtit binjak” është një libër që do t’ju tregojë se si të merrni kontroll mbi jetën tuaj dhe mbi fatin e romancës tuaj duke përdorur ligjin e tërheqjes. Të gjesh dashurinë e vërtetë është një mision i mundur për të gjithë njerëzit e çdo moshe, gjithmonë nëse janë të gatshëm ta përgatisin veten që të shndërrohen në “magnete dashurie”. Arielle Ford e di këtë nga eksperienca personale. Ajo e gjeti shpirtin e saj binjak në moshën 44-vjeçare. Ata u fejuan tre javë më vonë. Sipas kësaj formule magjike, universi sjell në jetën tonë njerëz dhe gjëra në bazë të sistemit të besimit. Nëse ti vetë nuk beson se do ta gjesh shpirtin tënd binjak, me shumë mundësi nuk do ta gjesh kurrë atë. Ndërsa, nëse ti vërtet beson se njeriu i duhur jo vetëm që është aty jashtë, por edhe po kërkon për ty, atëherë me siguri do ta gjeni dashurinë e vërtetë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-164-81-0
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 139 x 207 x 19 mm

More About the Author

Arielle Ford -

All rights reserved. © 2015 Library Albania