Buy this product
1200 Lekë

Sekreti i një Nate Vere ( Published by: in 2019 )


Gjithçka nisi atë natë, në pyll. Kas Andersoni nuk ndaloi ta ndihmonte gruan që kishte ngecur me makinë nga moti i keq dhe tani ajo ka vdekur. Që prej asaj nate, Kasi merr telefonata të heshtura dhe është e bindur se dikush e vëzhgon gjithë kohën. E mbytur nga ndjenjat e fajit, ajo fillon të harrojë: harron nëse i ka pirë ilaçet, harron kodin e sistemit të alarmit, harron çfarë i ka thënë shoqes së ngushtë. Misteret nuk kanë fund... Kujt mund t'i besosh, kur nuk ke besim as te vetja?

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-216-55-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 140 x 202 x 21 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania