Buy this product
400 Lekë

Sekreti i fëmijëve të lumtur ( Published by: Botimet MAX in 2005 )

Author:  Steve Biddulph
Translator:  Artan Miraka

"Sekreti i fëmijëve të lumtur" është një libër që ju ndihmon të komunikoni me fëmijët tuaj nga koha kur ata janë foshnje, deri në moshën e adoleshencës. Ai ju bën të ndiheni më të sigurt në vetvete, më të fortë, më të dashur, më të qartë dhe më të çlirët si prindër.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet MAX (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-825-0-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 20 x 13 x 0 mm

More About the Author

Steve Biddulph -

All rights reserved. © 2015 Library Albania