Buy this product
1300 Lekë

Sekreti ( Published by: Dudaj in 2010 )

Author:  Rhonda Byrne
Translator:  Marenglen Pepa

Për shekuj me radhë, në gojëdhëna, libra, besime dhe filozofi janë zbuluar copëza të një Sekreti të Madh. Për herë të parë, të gjitha pjesët e Sekretit bashkohen në një zbulim të pabesueshëm, që do t'ia ndryshojë jetën kujtdo që do ta përjetojë. Në këtë libër do të mësosh si ta përdorësh Sekretin në çdo aspekt të jetës, me paratë, pasurinë, lidhjet, lumturinë dhe në çdo ndërveprim që ke në botë. Sekreti përmban mençurinë e mësuesve të ditëve moderne, burra e gra që e kanë përdorur për të pasur shëndet të mirë, pasuri dhe lumturi. Duke përdorur njohjet e "Sekretit", ata sjellin në dritë histori mahnitëse, ku zhduken sëmundje, fitohen pasuri të mëdha, kalohen pengesa dhe arrihen gjëra që shumëkush i cilëson si të pamundshme.

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-143-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 140 x 178 x 13 mm

More About the Author

Rhonda Byrne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania