Faqja e autorit

Sejfi Vllamasi


Sejfi Vllamasi (1883-1975) qe veprimtar i çështjes kombëtare para Pavarësisë, deputet dhe veprimtar politik në Shqipëri. Lë të shkruar kujtimet e veta me titullin Ballafaqime politike në Shqipëri (1899-1942) nën përkujdesjen e historianit Marenglen Verlit, një vepër mjaft e kërkuar nga lexuesit shqiptarë. Autori bën përpjekje për t'i paraqitur ngjarjet realisht dhe në shumë raste çmon veprimet e ish-kundërshtarëve të vet. Vllamasi kritikon hapur personalitete si Luigj Gurakuqi dhe grupin e irredentistëve kosovarë.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania