Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Sean Covey


Sean Covey (lindur me 17 Shtator , 1964) eshte nje biznesmen, autor, orator dhe inovator Amerikan. Eshte President i Frenklin Covey Education . Sean eshte nje autore bestseller shume i njohur ne New York Times dhe ka shkruajtur libra te ndryshe, sic Wall Street Journal #1 Business Bestseller, 4 Disciplines of Execution, 6 Most Important Decisions You’ll Ever Make, The 7 Habits of Happy Kids, and The 7 Habits of Highly Effective Teens, e cila eshte perkthyer ne 20 gjuhe te ndyshme dhe ka shitur 8 milion kopje ne gjithe boten

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania