Author Page

Sandra Brown


Sandra Brown ka lindur në Waco, Texas dhe rritur në Fort Worth. Brown ka filluar karrierën e saj në vitin 1981, pas shkrim burri i saj e saj për të guxuar. Që atëherë ajo ka botuar rreth 70 romane dhe ka pasur mbi 50 Bestsellers New York Times.
Në vitin 2008, Sandra ka realizuar ëndrrën e saj për një diplomë kolegji, kur ajo u paraqit me një doktoratë nderi e Letrave Humane nga Mater alma e saj, TCU.Silk romani i saj francez është bërë në një film, të lëshuar në vitin 1994, për televizionin.

View author books

titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania