Faqja e autorit

Salvatore Basile


Salvatore Basile ka lindur ne Napoli dhe jeton ne Rome, ku punon si skenarist dhe regjisor. Ka shkruar dhe vene ne skene shume skenare te suksesshem. Qe nga viti 2005 ai eshte profesor i Shkrimit artistik per romanin dhe filmin ne Shkollen e Larte ne degen e Komunikimit te Medias, te Universitetit Katolik te Milanos.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania