Faqja e autorit

Sally Rooney


Lindur në 1991 ,Sally Rooney është bërë sot shkrimtarja më e përfolur e letërsisë anglo-amerikane të dy dekadave të fundit. Pas romanit të saj të parë "Bisedë mes miqsh" (2017), i pritur me një entuziazëm të jashtezakonsnem nga kntika dhe nga publiku, me
romanin e saj të dytë "Njerëz normalë" fitues i një numri të madh çmimesh letrare,ajo e afirmoi veten si përfaqësuesja kryesore e brezit letrar të viteve 2000.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania