Buy this product
700 Lekë

Sa vështirë të besosh ( Published by: Dudaj in 2003 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Blendi Kraja

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-50-46-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 125 x 196 x 14 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania