Buy this product
400 Lekë

Ruleta ( Published by: Fan Noli in 2016 )

Translator:  Nikolla Sudar

Ruleta. Kjo metaforë e shoqerisë kroate dhe e jetës njerëezore, ky rreth pa vendndodhje dhe pa logjikë përmbledh përbuzjen , shpresën zhgënjimin, indinjatën dhe dënesën e kotë për të mundur të pavërtetën dhe fatin personal. Por vallë, a mund të mposhtet ruleta e mallkuar, e cila njëlloj luan me shpresën, ashtu sic luan shoqëria jonë me jetën?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-22-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 178
  • Book dimensions: 146 x 209 x 11 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania