Buy this product
1200 Lekë

Rugëtim drejt vetvetes ( Published by: Botimet Morava in 2017 )

Author:  Irvin David Yalom

Atë natë që pashë me sytë e mi babanë në fill të vdekjes, ndjeva,si kurrë më parë, dufin shpërthyes të nënës sime, dhe mora një vendim vetëmbrojtës për t'ia mbyllur derën. Duhet të ikja nga kjo familje. Përgjatë dy viteve në vazhdkn, thuajse nuk fola fare me te: jetonim si te huaj nen te njejten çati. Dhe me shume nga të gjitha, më kujtohet lehtësimi im i thellë e i madh kur pashë doktor Mançesterin tek hynte në shtëpinë tonë. Askush nuk më kishte dhënë më parë një dhuratë kaq të madhe. Qysh atëherë, vendosa të isha si ai. Do te bëhesha doktor dhe do të përçoja te të tjerët përdëllesën që më kish dhënë ai.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2017)
  • Published in: 2017
  • ISBN-13: 978-9928-208-45-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 384
  • Book dimensions: 140 x 205 x 25 mm

More About the Author

Irvin David Yalom -

All rights reserved. © 2015 Library Albania