Buy this product
1200 Lekë

Rrugët e ferrit ( Published by: OMSCA-1 in 2012 )

Author:  Visar Zhiti

..Romani shfaqet si një tekst që kuptohet qartë dhe asimilohet menjëherë. Por teksti dëshmon të njëjtat cilësi (si çdo letërsi e madhe) dhe lëçitje nga një lexues tjetër i çfarëdollojtë dhe ky fakt i detyrohet talentit letrar të pakapërcyeshëm të Visar Zhitit, si dhe përvojave të tij si intelektual inteligjent, i kthjellët dhe pjesëmarrës... Liviu Lungu shkrimtar rumun Është një nga ata librat e rrallë që ka forcën t'ia ndryshojë lexuesit vizionin për botën. Merreni dhe mbajeni fort. Është dhe ilustrimi më i shkëlqyer që kam parë, ku shpjegohet se si shpresat e larta, me socializmin e fillimit të shekullit të 20-të, degjeneruan në një tirani të përditshme. Kevin Higgins shkrimtar dhe botues anglez

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-05-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 576
  • Book dimensions: 145 x 205 x 42 mm

More About the Author

Visar Zhiti -

Visar Zhiti, lindur më 2 dhjetor 1952 në Durrës është shkrimtar shqiptar. Visar Zhiti ishte bir i aktorit dhe poetit Hekuran Zhiti (1911-1989). Visar Zhiti u rrit në Lushnjë, ku ai përfundoi shkollën e mesme në vitin 1970. Pas përfundimit të studimeve në Institutin e Lartë Pedagogjik në Shkodër (sot ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania