Buy this product
1000 Lekë

Rruga për t'u bërë dikushi ( Published by: Toena in 2019 )


"Nga ky libër mësova se sa pak i njihja disa zona të miat dhe se sa shumë vuajtje buronte prej tyre." Lexues anonim "Nuk e kisha menduar ndonjëherë që autori të më kishte njohur kaq mirë pa më takuar ndonjëherë." Lexues anonim

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 277 75 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 140 x 205 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania