Buy this product
500 Lekë

Rruga kineze dhe ëndrra kineze ( Published by: Fan Noli in 2016 )

Translator:  Mukades Mançe

Presidenti kinez Xi Jinping theksoi se për të realizuar “Ëndrrën Kineze” ne duhet të vazhdojmë “Rrugën Kineze”, të mbajmë lart frymën kineze dhe të mobilizojmë forcën kineze. “Rruga Kineze” mishëron shpirtin kinez, domethënë karakterin kombëtar me patriotizmin në thelb dhe tendencën themelore të kohës me reformat dhe inovacionin në thelb, dhe përfshin forcën kineze, domethënë forcën e unitetit të popullit kinez me të gjitha grupet etnike dhe forcën e Kinës në rrugën e reformës dhe të hapjes. Prandaj, vazhdimi i “Rrugës Kineze” është i lidhur drejtpërdrejtë me realizimin e “Ëndrrës Kineze”.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928203-63-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 169 x 240 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania