Blije këtë produkt
2000 Lekë

Rritja e fëmijës ( Botuar nga: EduAlba në 2013 )

Autori:  Shtëpia Botuese

Rritja e fëmijës botohet në bashkëpunim me Practical Parenting, revista për prindër më e lexuar në Britani. Ai ju ndihmon në shumë prej shqetësimeve më të zakonshme prindërore. Libri mbulon gjithçka që doni të dini, që nga përkudesja ndaj toshnjës deri te ndihma në zhvillimin e fëmijës për të qenë aktiv dhe i përgatitur për veprimtaritë parashkollore. • Këshilla nga ekspertët e Practical Parenting të cilave mund t'i besoni plotësisht. • Përgjigje të qindrave pyetjeve, duke filluar nga shëndeti, të nxënët, zhvillimi dhe sjellja. • Zgjidhje të suksesshme të problemeve të zakonshme, si përshembull përgjumja e foshnjës, mësimi me oturakun dhe kalimi i krizave të inatit.

Çmimi: 2000 Lekë
Blije këtë produkt
2000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: EduAlba (2013)
  • Botuar në: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-121-56-1
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 256
  • Përmasat e librit: 160 x 230 x 15 mm

Njihu me Autorin

Shtëpia Botuese -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania