Buy this product
1000 Lekë

Rrethi i intrigës ( Published by: Bota Shqiptare in 2008 )

Author:  Texe Marrs
Translator:  Taulant Hatia

Të mbështjellë me mister e të zhytur në fshehtësi, dhjetë njerëz të pashpirt përbëjnë "Rrethin e Brendshëm" të konspiracionit të lluminatëve. Në këtë libër shpërthyes, të mbështetur mbi nëntë vite intensive punë e kërkimesh, Teks Marrsi na paraqet planin djallëzor të cilin këta njerëz e quajnë "Vepra e Madhe". Ai i çjerr maskën fesë së tyre të fshehtë dhe na tregon se si takohen pas dyerve të mbyllura grupet e fshehta për t'u dhënë urdhra agjentëve të tyre të përhapur nëpër gjithë globin. “Rrethi i intrigës”, zbulon të vërtetën tronditëse rreth konspiracionit botëror dhe paralajmëron fatin kozmik të kësaj klike vrastare konspiratorësh super të pasur. A do të përfundojë me sukses komploti i tyre? A i kanë caktuar një të ardhme të përgjakshme Amerikës? A do të jesh edhe ti një nga viktimat?

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-013-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 320
  • Book dimensions: 140 x 205 x 23 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania