Rreth nesh

Librat.al është një portal për shitjen e librave online.

Ky portal nuk është vetëm një projekt biznesi, por mbi të gjitha është një mision për përhapjen e shkrimeve shqip në të gjitha vendet, ku ka shqipfolës.

Tashmë, ju do të keni mundësi të porosisni librat më të rinj dhe më të kërkuar në rehatinë e shtëpisë tuaj.

Në bazën tonë të të dhënave aktualisht ndodhen disa mijëra botime aktive, ndërkohë që stafi ynë është gjithmonë aktiv dhe i përkushtuar në shtimin e librave të rinj dhe botimeve të tjera, për pasurimin e mëtejshëm të kësaj baze.

Librat.al ju falenderon për përzgjedhjen e këtij portali!

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania