Buy this product
500 Lekë

Rreth kafshëve ( Published by: Dritan in 2021 )

Translator:  Ajsela Koka

Në librin me figura "Rreth Kafsheve", nga autori dhe ilustratori Kestutis Kasparavicius, që është i famshëm jo vetëm në Lituani por edhe ne botë, kafshët flasin gjuhën e njerëzve. Ato të gjitha kthehen ne personazhe të veçanta, të çuditshme dhe paksa qesharake. A e dinit qe jo vetëm fëmijëve, por edhe sendeve që jetojnë në shtëpinëe artistit, u pëlqen të dëgjojnë tregimet e krijuara nga Kestutis Kasparavicius? "Rreth Kafshëve" është një përmbledhje me tregime të shkurtra, ku do te takoni jo vetëm mace, qen, por edhe pelikanë, pinguinë, rosakë e shumë shokë të tjerë të Kestutis Kasparavicius. Do ta shikoni se edhe kafsha më e vogël dhe e avashtë si kërmilli, mund të jetë jo me pak e rëndësishme se nje ari i madh polar.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928184870
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 56
  • Book dimensions: 215 x 238 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania