Buy this product
250 Lekë

Rreth botës për 80 ditë ( Published by: Bota Shqiptare in 2008 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Skënder Shkupi

Një mbrëmje në klub, Phileas Fogg vë një bast prej 20 mijë paundësh me kolegët e tij se mund të udhëtojë përqark globit për vetëm 80 ditë. Jo vetëm kaq, por ai është i vendosur që mos ta humbasë bastin. Duke ndryshuar rutinën e mërzitshme të përditshmërisë së tij,anglezi dhe shërbëtori i tij gjaknxehtë francez nisin udhëtimin nga Doveri.

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-11-45-3
  • Page nr.: 104
  • Book dimensions: 130 x 207 x 7 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania