Buy this product
650 Lekë

Rreth Hënës ( Published by: Dritan in 2011 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Vladimir Bako

Mishel Ardani, Nikoli dhe Barbikani i mbijetuan shpërthimit të tmerrshëm, i cili i dërgoi në hapësirë. Pavarësisht nga frika, që u shkakton një asteroid, i cili mund t'i bënte pluhur e hi, këta festojnë me dinjitet realizimin me sukses të nisjes së tyre. Nga ana tjetër, fantazitë e aventurierit francez në këtë udhëtim, më interesantin e kohërave të lashta dhe atyre moderne, nuk janë në gjendje të frenojnë shpirtin praktik e shkencor të dy shoqëruesve të tij amerikanë, i cili shpaloset edhe në ato lloj lartësish të pakrahasueshme. Nikoli dhe Barbikani kryejnë këqyrje nga më interesantet në lidhje me temperaturën e hapësirës ndërplanetare, gravitacionin dhe efektet e mungesës së peshës. Por ata konstatojnë, gjithashtu, se kursi i tyre i udhëtimit ka devijuar për shkak të takimit me atë trupin qiellor endacak; dhe se do ta humbasin mundësinë e takimit me Hënën...

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-21-60-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 226
  • Book dimensions: 145 x 200 x 15 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania