Buy this product
600 Lekë

Rrëfimet e një pijedashësi ( Published by: Ideart in 2004 )

Author:  Jack London
Translator:  Afrim Spahiu

"Xhon Baleikorn - Rrëfimet e një pijedashësi" është një rrëfim aventure, shpesh autobiografik, i cili ka si personazh vetë Xhek Londonin, atë, në vetë të parë, dhe Xhon Barleikornin, personazhin tradicional amerikan që mishëron alkolin. Dialogu ndërmjet të dyve, ashtu i urtë dhe i vazhdueshëm, siç vjen, zbulon pak nga pak pamjet më të fshehta të jetës së një burri, të shfaqur pikërisht falë pranisë së këtij demoni të egër e të pamëshirshëm.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ideart (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-919-9-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 130 x 205 x 15 mm

More About the Author

Jack London -

All rights reserved. © 2015 Library Albania