Buy this product
620 Lekë

Rrëfenja krishtlindjeje ( Published by: Dritan in 2010 )

Author:  Claudia Vurnakes
Translator:  Manushaqe Bako

Një përmbledhje e mrekullueshme, tërheqëse historish Krishtlindjeje, që do të magjepsë dhe mbushë me gëzim lexuesit e rinj. Këto janë histori që të ngrohin zemrën për guximin dhe premtimin, humorin dhe fantazinë, për dashurinë familjare dhe besnikërinë. Plot me skena të paharrueshme dhe personazhe të mrekullueshme, këto histori madhështore janë mbresëlënëse si rrëfenja përpara gjumit në një kohë të veçantë të vitit!

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-21-38-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 205 x 15 mm

More About the Author

Claudia Vurnakes -

All rights reserved. © 2015 Library Albania