Buy this product
1000 Lekë

Rozi revere, inxhiniere ( Published by: Botart in 2021 )


Aty ku gjithkush sheh plehra e xhingla-mingla, Rozi Revere merr frymëzim. Në mbrëmje, e vetme në dhomën e saj të gjumit, e drojtura Rozi ndërton lloj-lloj pajisjesh duke bashkuar hekurishte. Makineri hotdogësh, pantallona heliumi djathkapela piton-trembëse: Robotët e Rozit do të mahnitnin këdo që do t'i shihte. Nga frika e dështimit, ajo i fshihte poshtë krevatit. Në një ditë fatmirë teze bablokja erdhi për vizitë dhe i tregoj se dështimi i parë nuk duhej pasur frikë, por duhej festuar. Autori Andrea Beaty dhe ilustruesi David Roberts, dy artistët që fshihen pas librit "Igli Pek, arkitekt", krijuan një tjetër histori mbresëlënëse për ata që nuk heqin dorë nga pasionet e tyre.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 341 11 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 38
  • Book dimensions: 240 x 290 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania