Buy this product
600 Lekë

Romeo as Zhuljeta ( Published by: in 2011 )

Author:  Mehmet Elezi

Kohët e fundit përballë inxhinier Vuthit Infermerja e Bukur kishte vështrim tjetër , të përhumbur. Syri i saj përlagej, shndërrohej në avull e shpërhapej në hapësire duke lënë pas hije të përhimët, të akullimtë. Kjo ndodhi pasi ajo u thirr e shkoi disa here për punë në zyrën e atij , Indianit. Dukej sikur gjatë udhës Infermieres së bukur i kishte humbur diku vetvetja, sikur ishte vrarë diku në një pritë dhe te inxhinier Vuthi ajo vinte pasi përvidhej hajnisht nga varri, pa gjak , me erën e zbehtësinë e tejjetshme të dheut .

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-45-76-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 142
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm

More About the Author

Mehmet Elezi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania