Faqja e autorit

Romain Gary - 08 Maj 2019


Romain Gary, ka qene nje novelist, diplomat, regjizor dhe aviator ne Luften e 2 Boterore Francez me origjine çifute . Ai eshte i vetmi autor i cili ka fituar çmimin was a French novelist, diplomat, film director, and World War II aviator of Jewish originPrix Goncourt .
Lindi: Maj 8, 1914, Vilnius, Lithuania
Vdiq: Dhjetor 2, 1980, Paris, France
Filma : Madame Rosa, Womanlight, Birds in Peru, MORE
Bashkeshortja: Jean Seberg (m. 1962–1970), Lesley Blanch (m. 1944–1961)
Femije : Alexandre Diego Gary

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania