Buy this product
600 Lekë

Robinson Kruzo/ Robinson Crusoe ( Published by: in 2016 )

Author:  Daniel Defo

Romani është ngritur mbi historinë e vërtetë të një detari i quajtur Aleksandër Selkirk, i cili u braktis nga piratët në ishullin Juan Fernandez, një ishull i vogël në oqeanin Pacifik. Ai jetoi atje, i vetmuar, për 28 vite me radhë dhe arriti të largohej së andejmi me ndihmën e një anijeje në vitin 1709. Në romanin e tij, të publikuar për herë të parë në vitin 1719, Daniel Defo e quajti njeriun e zënë në kurth në ishull Robinson Kruzo. Shumë sfida, i vetëm në një ishull, si mbjetoi Robinson Kruzo, e kuptoni me leximin e librit.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • ISBN-13: 978-9951-642-67-5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 70
  • Book dimensions: 135 x 202 x 11 mm

More About the Author

Daniel Defo -

All rights reserved. © 2015 Library Albania