Faqja e autorit

Robin Sharma

Website: https://www.robinsharma.com/about-robin

ROBIN SHARMA është një prej ligjëruesve më në zë në botë. Librat e shitur më të mirë të autorit, si për shembull Murgu që shiti Ferrarin e tij, Kush do të qajë kur tw vdesim, dhe Shenjti, sërfisti dhe shefi janë përkthyer në më shumë se 92 gjuhë të botës dhe shitur me miliona kopje, duke e bërë atë një prej shkrimtarëve bashkëkohorë më të lexuar.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania