Faqja e autorit

Roberto Arlt


Lindi në Buenos-Ajres. Babai ishte nga Poznani i Polonisë, ndërsa nëna ishte me origjinë nga Trieste. Më shumë se në shkollë, mësimet i mori nëpër lagjet portuale të Floresit, ku kaloi fëmijërinë dhe adoleshencën. Në vitin 1916 filloi punë si gazetar, ndërsa në vitin 1926 botoi novelën e parë "Lodra e dhunshme". Vdiq në Buenos-Ajres.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1100 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania