Buy this product
1000 Lekë

Revolta e atlasit I ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Author:  Ayn Rand
Translator:  Amik Kasoruho

"Revolta e Atlasit" është një celebrim i jetës dhe i lumturisë. Individët krijues, qëllimet e pastra dhe racionaliteti arrijnë gëzimin dhe përmbushjen. Parazitët, që vazhdimisht shmangin qëllimshmërinë dhe arsyen, shkatërrohen me të drejtë. Sa herë që qeveritë ndërhyjnë në treg, lexuesit nxitojnë të blejnë "Revoltën e Atlasit". Pse?

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-162-15-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 421
  • Book dimensions: 150 x 210 x 23 mm

More About the Author

Ayn Rand -

Ayn Rand (1905, Shën Pjetërburg – 1982, Nju Jork) ishte një shkrimtare dhe filozofe amerikane. Ajo është shkrimtarja e parë që ka mbrojtur në mënyrë të flaktë një ideologji të bazuar në lirinë individuale, egoizmin racional, etik dhe kapitalizmin ekstrem "laissez – faire". Librat dhe mendimi i saj ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania