Buy this product
800 Lekë

Rënkime dashurie ( Published by: Fan Noli in 2008 )

Author:  Linda Howard
Translator:  Fatmir Dibra

Luisi do të donte që t’ia fshinte me të puthura këto hije të mvrenjtura nën sytë e saj dhe ta mbante Olivian në përqafime, ta ledhatonte dhe të fliste se sa e mrekullueshme ishte ajo. Sepse gruaja gjithnjë duhet ta dijë se mrekullohen pas saj. Por ai po këtu nënqeshi nga ëndrrat e tij. Ai ishte një shtegtar meksikan, që e zotëronte mjaft mirë revolverin me qëllim që të mbijetonte në këtë botë të egër. Kurse ajo ishte vajza e bankierit dhe, duket, duhet të bënte zgjedhjen mes dy pronarëve më të pasur të tokave të qarkut. Nuk kish asnjë shans që miss Olivia Miliken ta mësonte ndonjëherë emrin e tij, pa folur pastaj se dikur ai do të mund t’i pëlqente asaj.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2008)
  • Published in: 2008
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-52-54-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 260
  • Book dimensions: 144 x 207 x 18 mm

More About the Author

Linda Howard -

All rights reserved. © 2015 Library Albania