Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Rene Descartes


Rene Dekart lindi nëTouraine më 1596, studioi në kolegjin Jezuitë La Fleche, ku u përqendrua kryesisht te matematika, logjika dhe filozofia. Pasi udhëtoi gati kudo në Evropë, në vitin 1628, qëndroi në Hollandë, ku shkroi veprat e tij kryesore, përfshirë "Diskurs mbi metodën" (1637), "Meditimet mbi filozofinë e parë" (1641), "Parimet e filozofisë" (1644), dhe "Pasionet e shpirtit" (1649).

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania