Faqja e autorit

Rejvi Dervishi


Rejvi Dervishi
ka lindur në Tiranë, në vitin 2007 Ai studion në shkollën 9-vjeçare Emin Duraku në klasën e shtatë. Rejvi adhuron librat dhe i pëlqen shumë të shkruajë. Ky është libri i parë i tij.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania