Buy this product
1000 Lekë

Rebeli ( Published by: Uegen in 2010 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Agim Doksani

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-52-18-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 298
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania