Faqja e autorit

Rebecca F.John


REBECCA. R JOHN ka lindur në vitin 1986 në Pëll, një fshat i vogël në bregdetin jugor të Ueilsit. Tregimet e saj të shkurtra janë transmetuar në BBC Radio 4. Në vitin 2014, ajo u vlerësua me "Fiction Prize" të Mancesterit. Në vitin 2015, tregimi i shkurtër "The Glove Maker's Numbers" u rendit në vendet e para nga Sunday Times EFG Short Story Aëard.
Ajo është fituese e "PEN International Neë Voices Aëard" 2015 dhe është zgjedhur si fituese e "Scritture Giovani project" në vitin 2016. "Cloëns Shoes", përmbledhje me tregime është botuar nga Parthian. Ndërsa "The Haunting of Henry Tëist", është romani i saj i parë, dhe është zgje¬dhur në listën e shkurtër për fitimin e cmimit "Costa First Novel Aëard" 2017. Ajo jeton ne Sëansea.
.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania