Buy this product
1000 Lekë

Pushteti i korruptuar ( Published by: Toena in 2016 )

Author:  Rexhep Qosja

"... liria mund të shfrytëzohet në mënyra të ndryshme prej njerëzve të ndryshëm: prej dikujt shfrytëzohet në radhë të parë për shprehje të lirë të mendimit; prej dikujt në radhë të parë për të fituar pasuri; prej dikujt në radhë të parë për të krijuar karrierë politike pavarësisht me çfarë mjetesh; prej dikujt për të penguar ngritjet e të merituarve dhe të diturve; prej dikujt për të urrejtur; prej dikujt në radhë të parë për të gënjyer e prej dikujt për të sharë e për të fyer të madh e të vogël, burra e gra! Dhe për shumëçka tjetër..."-Rexhep Qosja

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-205-79-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 147 x 230 x 11 mm

More About the Author

Rexhep Qosja -

Rexhep Qosja ka lindur më 25 qershor 1936 në Vuthaj te Kelmendit, Malit të Zi, është akademik shqipatarë. Katër klasat e para të fillores i kreu në Vuthaj, kurse gjysmëmaturën në Guci.Shkollën normale e mbaroi në Prishtinë. Më 1964 diplomoi në degën Gjuhë-letërsi të Universitetit të Prishtinës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania