Buy this product
1000 Lekë

Prushi pellazg Dhimitër Pilikës ( Published by: in 2021 )


Lindur në Divjake me 7 nëntor 1953, ku kalova fëmijërinë dhe moshën më të bukur e të pasur të andoleshencës, jo aq të shpenguar sa flitet për këte moshë, por e bukur gjithsesi. Moshë e ndërtuar me copëza iluzionesh, si imazhe agimesh që shpërbëhen me lindjen e diellit. Janë ditët fatlume që papritur të mpleksin jetën tënde me jetë të mëdha e të dhimbshme, si ajo e profesorëve të mi, por jo jetë të humbura, aq sa të humbura ishin jetët e atyre që i shkaktuan këto dhimbje.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928320711
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 148
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania