Buy this product
800 Lekë

Proza 1 ( Published by: in 2006 )

Author:  Gjergj Fishta

At Gjergj Fishta njihet pak si prozator, dhe ky botim i përgatitur nga Prof. Dr. Persida Asllani sjell përmasën e këtij kolosi të kulturës kombëtare si prozator. Në vëllimin e parë janë përfshirë të gjitha krijimet që nga viti 1899 deri 1922.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-863-0-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 454
  • Book dimensions: 159 x 234 x 27 mm

More About the Author

Gjergj Fishta -

“Fishta asht nji Homer shqiptar. Ai nuk asht vetëm nji poet i madh kombëtar. Ai asht nga ma të mëdhajt në botë. E randsishme asht që ai të njihet prej saj”. - Zef Valentini Gjergj Fishta (Fishtë, 23 tetor 1871 - Shkodër, 30 dhjetor 1940) ishte frat, shkrimtar (poet e prozator), përkthyes, publicist, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania