Buy this product
250 Lekë

Prometeu i lidhur ( Published by: in 2004 )


"Një libërz dyzet faqesh. Munt t'a ngrerë një foshnje me majën e një gishti, se ky libërz është i lehtë sa një pendë. Po nuk ësht vetëm një libër. Është një monument. Dhe një monument me aqë rëndësi sa një qint viganë të bashkuar s'munt ta luajnë nga vendi...”- Faik Konica (Ese mbi "Prometeun e Lidhur" të Eskilit).

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 0-9717936-2-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 74
  • Book dimensions: 130 x 200 x 3 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania