Buy this product
600 Lekë

Princi i vogël ( Published by: Dituria in 2017 )

Translator:  Diana Çuli

Një histori që nuk njeh kohë, kushtuar të gjithë fëmijëve: fëmijëve të sotëm, atyre që kanë qenë dikur dhe atyre që nuk do të rreshtin kurrë së qeni të tillë... Princi i vogël është sot libri më i përkthyer nga gjuha frënge. Me një hijeshi të pazakontë, ai rrëfen historinë e një djaloshi, që lë planetin e tij të vogël për të udhëtuar nëpër botë, duke njohur sjelljet tekanjoze të të rriturve përmes një sërë takimesh të jashtëzakonshme... Një libër që fiton zemrat e fëmijëve me historinë e thjeshtë, por plot me mesazhe të thella e të larmishme për të gjithë.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 217 63 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 104
  • Book dimensions: 142 x 209 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania