Buy this product
400 Lekë

Princi Alien #3 Fantazmat e planetit X ( Published by: in 2020 )


Udhëtimi për në plantetin ku më prisnin nuk ishte i lehtë. Një jetë e panjohur për mua por edhe me shumë të papritura. Atje nuk jetonin njerëz por qenie që herë merrnin pamjen e njerëzve tokësorë herë qenie të padukshme, magjistar, dragonjë, fantazma, zota të qiellit, të tokës, të detrave, të dragonjve, të magjistarve etj. Një rrugë që, për mua kalonte nëpër të panjohura por që shoqëruesi im një kryemagjistar më mbronte, më këshillonte, më drejtonte por edhe më provokonte për t'ma bërë rrugën sa më të lehtë që të arrija në destinacionin e duhur. Nëse prisja me padurim të takoja nënën time Mbretëreshë nuke prisja që ftohtësia dhe armiqësia e saj të ishte më e keqja e mundshme...

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 250 50 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 134
  • Book dimensions: 136 x 205 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania