Buy this product
400 Lekë

Princi Alien #1 Një alien korier në tokë ( Published by: in 2020 )


Ajo çfarë kam dashur nuk është aspak ajo që kam tani. Por jo çdo dëshirë plotësohet në këtë botë. Sidomos për një vajze adoleshente dhe jetime, si unë, që nisi një udhëtim, për në planetin tjetër, për të gjetur prindërit e saj. Nuk ka qenë aspak e lehte të udhëtosh në një rrugë për të cilën as që ke dëgjuar me parë. Ndonëse Tomi s'është gjë tjetër veçse një magjistar, ai ka qenë një ndihmë e madhe për mua, derisa...rruga ime ndryshoi. U nisa drejt makthit tim të madh. Ndonëse nuk kisha parë asnjëherë një Alien nuk më shkonte në mendje që edhe vetë isha një e tillë...

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 250 48 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 137 x 202 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania