Buy this product
700 Lekë

Princesha e vogël ( Published by: Bota Shqiptare in 2018 )

Translator:  Çlirim Mukli

E detyruar të shkonte në një kolegj të zymtë, Sara u miqësua me shumë shoqe të reja falë historive të mrekullueshme që dinte të tregonte. Por kur vdiq babai i saj, duke e lënë vajzën në mjerim, pronarja shpirtkazmë e detyron të punojë si shërbëtore të shoqeve të saj. Megjithatë, Sara nuk dorëzohet dhe, duke përfytyruar sikur është princeshë, i përballon me guxim dhe fisnikëri shpirtërore të gjitha poshtërsitë, pa e humbur asnjëherë shpresën se përralla e saj do të kishte fund të lumtur.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-310-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 292
  • Book dimensions: 135 x 205 x 15 mm

More About the Author

Frances Hodgson Burnett -

All rights reserved. © 2015 Library Albania