Buy this product
500 Lekë

Princesha e vogël ( Published by: OMSCA-1 in 2006 )

Translator:  Sokrat Gjerasi

Ajo do të dukej e çuditshme edhe në fytyrën e një vajze njëmbëdhjetëvjeçare, kurse Sara Kru ishte vetëm shtatë vjeçe. Puna është se Sara nuk ngjante me fëmijët e tjerë. Ajo gjithnjë mendonte dhe ëndërronte për diçka të pazakontë dhe gjithmonë, për sa kohë e mbante mend veten, interesohej për të rriturit dhe jetën e tyre. Asaj i dukej sikur Jetonte në këtë botë prej shumë, shumë vjetësh.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-52-84-X
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 237
  • Book dimensions: 135 x 200 x 18 mm

More About the Author

Frances Hodgson Burnett -

All rights reserved. © 2015 Library Albania