Buy this product
600 Lekë

Prek dhe ndiej: Sirena ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndjejnë bishtin dhe flokët e sirenës, perlat e pallatit të saj, mjekrën e butë të Mbretit të detit...Ai shërben për të mësuar dhe për të nxitur lojën imagjinare.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 72 4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 12
  • Book dimensions: 138 x 138 x 25 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania